Oficina Comarcal d’Atenció i Informació a la persona Consumidora

L’Oficina d’Informació al Consumidor del Pla de l’Estany és un servei dirigit als consumidors i usuaris de la nostra comarca, on es fa l’assessorament sobre els drets i deures que com a consumidors tenim cada cop que adquirim un bé o contractem un servei, i les vies de què disposem per resoldre els possibles desacords que es puguin produir.

La Mediació de consum és un procediment voluntari, gratuït i confidencial en què les parts intenten arribar a una solució satisfactòria per totes dues mitjançant la intervenció d’una tercera persona, el mediador de consum.

L’Arbitratge de Consum és un procediment gratuït a través de la qual, empresa i consumidor accepten, de manera voluntària, que sigui un tribunal qui resolgui el conflicte.  Prèviament, les dues parts es  comprometen a complir el laude, que és la resolució que es dicta.

L’adreça electrònica de l’Oficina de Consum a la qual cal dirigir les consultes és consum@plaestany.cat. El telèfon de contacte és 972 573 550 i el 972 583 258. Aprofitem per recordar que abans de poder tramitar la vostra reclamació cal que hàgiu reclamat prèviament a l’empresa i tenir el comprovant d’haver fet aquesta gestió (número de referència de la reclamació, correu electrònic, full oficial de reclamacions, etc).

Podeu presentar les vostres reclamacions via telemàtica.

Per més informació  

C/Catalunya,48  (Can Puig de la Bellacasa)

17820 Banyoles

Tel: 972583258

consum@plaestany.cat

Horari d’atenció al públic:

Dilluns a divendres de les 08:00h a les 15:00h.

Cal demanar hora de visita.

Menú