Ofertes de feina

El Servei d’Ocupació Territorial és el servei del Consell Comarcal del Pla de l’Estany que gestiona les ofertes de feina de les empreses del territori i que es publicaran en aquesta pàgina.

Es considera com el portal de les persones candidates a les diferents ofertes publicades i on podran fer el seguiment de les seves candidatures.

  • Les persones que vulguin participar hauran de donar-se d’alta a la borsa de treball i incloure els documents que es demanin. A tal efecte, signareu una acceptació de protecció de dades personals.
  • Únicament es valoraran les candidatures que arribin per aquest canal.
  • Si sou empresa, publiqueu la vostra oferta de treball. Us podem oferir suport en la definició dels perfils laborals, el reclutament laboral i la preselecció de candidatures.
  • Les empreses que ho desitgin poden inscriure’s a la borsa de treball i també publicar les ofertes de feina. D’aquesta manera podreu fer el seguiment de les persones candidates i consultar els currículums per iniciar la selecció.
  • Si sou una empresa també podeu registrar-vos i iniciar sessió a l’aplicació de la borsa de treball per a fer un seguiment de les persones candidates de les ofertes de feina que heu publicat i consultar els seus currículums. En iniciar sessió també podeu donar d’alta ofertes de feina.

Ets una empresa i tens una vacant?

Busques feina?

Menú