Iniciem la segona edició del projecte ‘Som dones, fem futur’

L’Àrea de Territori del Consell Comarcal ha iniciat la segona edició del programa “Som dones, fem futur” en el marc del Mecanisme de Recuperació i Resiliència (MRR) que promou el SOC. Aquest projecte ofereix acompanyament personalitzat, orientació en la recerca de feina i de formació, així com, formació en competències digitals i en ocupacions d’economia digital, verda o transversal.

La segona edició iniciada aquesta setmana amb finalització el maig del 2024, té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les dones (preferentment de municipis de menys de 5.000 habitants) a través del treball i la millora de les mateixes competències i de la participació en l’activitat econòmica del seu territori.

Les dones del Pla de l’Estany interessades es poden adreçar a través del correu electrònic epujolar@plaestany.cat i per telèfon als números 605 364 501 (Whatsapp) i al 972 57 35 50 o demanar hora a través de la pàgina web https://promocioterritorial.plaestany.cat/

Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència – Finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

 

Menú