El Pla de l’Estany acull la 1a Jornada de Treball de la Xarxa d’Oficines Comarcals de Transició Energètica

Aquest divendres 21 d’octubre el Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha acollit la 1a Jornada de Treball de la Xarxa d’Oficines Comarcals de Transició Energètica.

Aquesta primera trobada de les Oficines Comarcals de Transició Energètica (OTE) ha servit per fer efectiva la posada en marxa de la xarxa d’oficines, en les que hi haurà un tècnic assignat a cada comarca que treballarà de forma coordinada amb la resta d’oficines i l’Institut Català de l’Energia (ICAEN).

Ha estat una primera presa de contacte per parlar del Pla Territorial Sectorial per a la implantació de les energies renovables a Catalunya (PLATER), de la situació actual dels treballs i del calendari futur i la implicació de la xarxa d’oficines.

El president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Francesc Castañer ha destacat “la importància de la vertebració de les administracions per treballar conjuntament en la transició energètica.” També han assistit presencialment a la trobada, Anna Barnadas, Secretària d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya i la directora de l’ICAEN, Marta Morera, que conjuntament amb Castañer, han presidit la jornada.

Elisabet Sánchez, Directora dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i la Delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Girona, Laia Cañigueral, també han assistit a la jornada per seguir aquesta primera trobada.

Menú