L’atur baixa per segon mes consecutiu al Pla de l’Estany després de tres mesos de pujada

La comarca ha tancat l’octubre amb 1.046 persones a l’atur, 65 menys que el mes anterior, recuperant uns registres similars als de l’abril passat.

L’atur al Pla de l’Estany manté la tendència a la baixa iniciada el mes de setembre i se situa a finals d’octubre en 1.046 persones sense feina, 65 menys que el mes anterior. Al setembre, el nombre d’aturats a la comarca ja havia baixat en 27 persones, després de tres mesos consecutius de pujada i de situar-se, a l’agost, en la xifra més elevada de l’any, amb 1.138 persones a l’atur.

Les dades actuals situen la comarca a nivells de l’abril passat, quan hi va haver un altre punt d’inflexió després de tres mesos de pujada. El nombre d’aturats actual suposa un increment de 50 persones més respecte a les dades de fa un any.

Per municipis, les xifres més altes les trobem a Banyoles amb 735 aturats (-35), seguit de Porqueres amb 116 (-15) i Cornellà del Terri 46 (-2). Completen la llista Serinyà (38 aturats), Fontcoberta (29), Vilademuls (24), empatats amb 17 aturats Camós i Palol i tanquen Esponellà (11), Sant Miquel de Campmajor (9) i Crespià (4).

Font: Radio Banyoles

Menú